NKW: Tijd om medewerkers in het zonnetje te zetten!

Voor de CCMA podcast Kijkje in de Keuken vertelt bestuurslid Wout Hut waarom de NKW (de Nationale Klantcontact Week) zo belangrijk is voor hemzelf én waarom ieder bedrijf in Nederland met een klantenservice mee zou moeten doen. Lees en luister mee!

CCMA Sitevisit XL: bekijk nu de foto’s!

Op 24 en 25 januari bezochten we TUI, DHL, Centraal Beheer en KPN tijdens de Sitevisit XL. We kijken terug op 2 geslaagde, inspirerende en mooie dagen, waarbij vakgenoten veel met elkaar gedeeld hebben. Gelukkig hebben we de foto’s nog en kunnen we nagenieten van deze 2 mooie dagen.

Het inschrijven voor NKW is gestart!

Dit jaar vindt de Nationale Klantcontactweek plaats van 15 tot en met 19 april. Dé week om alle medewerkers in klantcontact in het zonnetje te zetten. Dat wil je als bedrijf niet missen!

En de winnaar is…

Laatste early bird tickets!

Vlogdag finalisten Manager of the Year

Nieuwe podcast met HEMA!

Koop nu je ticket voor 
Manager of the Year 2023!

De early bird kaartverkoop is van start voor hét event van het jaar: Manager of the Year op 2 november. De early bird kaartverkoop is van start voor hét event van het jaar: Manager of the Year op 2 november. De early bird kaartverkoop is van start voor hét event van het jaar: Manager of the Year op 2 november. De early bird kaartverkoop is van start voor hét event van het jaar: Manager of the Year op 2 november. De early bird kaartverkoop is van start voor hét event van het jaar: Manager of the Year op 2 november.

De 8 finalisten zijn bekend!

Het was een pittige dag! Vrijdag 5 mei kwam de Management of the Year jury bij elkaar in Amersfoort. Om van maar liefst 54 nominaties.

And the winner is….