Nieuw bestuurslid gezocht!

Door de recente bestuurswissel waarbij Sandra van Maarseveen haar voorzitterschap heeft overgedragen aan Bart van de Sande komt er een bestuursplek in ons mooie bestuur vrij.

Wij zoeken per direct een goeie kandidaat die niet bang is om zijn/ haar handen uit de mouwen te steken.

De afgelopen jaren hebben we als CCMA bestuur mooie stappen gezet die passen in de visie die wij hebben: verbinden als professionals én klantcontact continu naar een next level brengen. Dit willen we natuurlijk voortzetten en daar hebben we als bestuur, samen met onze vrienden, mooie plannen voor.

We zijn een leuke, enthousiaste groep professionals met veel passie voor klantcontact, maar we hebben ook veel lol met elkaar. Als bestuur zijn specifiek op zoek naar iemand die goed is in communicatie of zich daarin wil ontwikkelen en die onze community een mooie boost kan geven.

Wij zijn op zoek naar jou!

Je bent meerdere jaren werkzaam in klantcontact als eindverantwoordelijke. Denk bijvoorbeeld aan rollen als manager klantenservice of directeur customer care. Gezien de huidige samenstelling van ons bestuur gaat de voorkeur uit naar een kandidaat in vaste dienst, niet werkzaam bij een leverancier in klantcontact.

Ons bestuur zet zich volledig in op vrijwillige basis, uit een passie voor ons mooie vak. Dat betekent niet dat de bijdrage van een ieder ook vrijblijvend is, want we willen een professionele vereniging met concrete resultaten zijn.

Wil jij een bijdrage leveren in onze klantcontactbranche of ken jij iemand die hier echt geschikt voor is? Vul dan het formulier hieronder in om jouw interesse of een geschikte kandidaat door te geven. Wij nemen daarna contact met je op!

Activiteiten als bestuurslid communicatie/ community

  • Doorontwikkelen van de CCMA community op Linkedin;
  • Creëeren van engagement met en tussen leden;
  • Coördineren en plannen van communicatie in community, samen met communicatieteam;
  • Creëeren van mooie content voor community en website, samen met communicatieteam;
  • Uitdragen van de missie en visie van de CCMA via onze community, door focus te leggen op kennisdeling en netwerken;
  • Coördineren van eventcommunicatie in samenwerking met eventverantwoordelijke.

Interesse als bestuurslid doorgeven

Laat jouw gegevens achter én de reden waarom jij de geschikte kandidaat bent.

Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.

ccma.nl © 2024