Gooiland Events

De CCMA heet je op 7 november opnieuw van harte welkom bij Gooiland Events, de trotse gastheer van het Manager of the Year-event. Vanuit het thema Let’s grow is Gooiland Events de perfecte locatie met een inspirerende omgeving, verschillende ruimtes en duurzaamheid hoog in het vaandel.

Gooiland Events heeft ruim voldoende parkeergelegenheid en is goed te bereiken met openbaar vervoer. We heten je van harte welkom om onze unieke locatie te verkennen op 7 november!

Route

Vanaf de A27 neem je afrit 33 Hilversum en sla je linksaf de Diependaalselaan op. Bij de rotonde neem je de eerste afslag de Utrechtseweg op. Aan het einde van deze weg sla je bij de stoplichten linksaf de Emmastraat in. Sla na circa 350 meter linksaf de Koningsstraat in. Na weer circa 350 meter zie je aan je rechterhand de ingang van ‘Parkeergarage Gooiland’ (onder de Albert Heijn).

Na het parkeren verlaat je de parkeergarage te voet en loop je richting de straatkant van de Albert Heijn. Sla rechtsaf de Langestraat in en volg deze richting de rotonde. Na circa 150 meter bevindt Gooiland zich aan je rechterhand.

Locatie

Gooiland Events
Emmastraat 2
1211 NG Hilversum

De locatie ligt op 6 minuten rijafstand van de A27. Vanaf de parkeergarage is het enkele minuten lopen naar de locatie.

Parkeergarage Gooiland
Koningshof 1
1211 MH Hilversum

Gooiland events

ccma.nl © 2024