European Contact Centre & Customer Service Awards (ECCCSA) 2022

Op uitnodiging van de Call Centre Management Association (CCMA) UK was de CCMA Nederland als Association Partner op dinsdag 22 november aanwezig bij de European Contact Centre & Customer Service Awards (ECCCSA) 2022. Sandra van Maarseveen en Melanie Stemerdink reisden af naar Londen.

“The European Contact Centre & Customer Service Awards (ECCCSAs) are the greatest awards in the customer contact industry. In its 22nd year, the award-winning ECCCSAs is the longest running and largest awards programme in the industry. The programme recognises organisations, teams and projects across Europe that are leading the way in delivering exceptional service to customers”.

Sandra: “Wat een onwijs gave avond waarin ons mooie vakgebied in de schijnwerpers stond! Er waren zo’n 1200 genodigden, waaronder 100 juryleden (!!), uit 32 landen aanwezig. De avond werd vakkundig gepresenteerd door olympisch sprintkanon Linford Christie en TV presentatrice Fiona Bruce. Met daarnaast nog fantastische entertainment en een spectaculaire awards show was het een waanzinnig avond. Totaal werden er 34 awards uitgereikt in drie categorieën; operational excellence, employee experience en customer experience. De awards reikten van ‘Best BPO partnership’ en ‘Best Use of Technology’ tot ‘Best Health & Wellbeing Programme’. Met een staande ovatie voor de winnaar van ‘Best Crisis Management Approach’, namelijk Simply Contact in Oekraïne, die midden in de oorlog hun stinkende best zijn blijven doen om al hun klanten goed te kunnen blijven bedienen in hun zo noodzakelijke onderdelen van het dagelijkse leven. Ook als CCMA Nederland mochten we één van de prijzen uitreiken op het podium. We hebben veel inspiratie opgedaan voor onze eigen events, waarbij het doel niet is om de grootschaligheid van dit event te evenaren, maar juist om meer samen te werken en voor komende jaren meer Nederlandse inzendingen te stimuleren als CCMA! We zullen jullie in de komende periode op de hoogte houden van de volgende ronde, met meer inspiratie over selectie- en jurycriteria voor deze mooie internationale award”.

Kijk op https://www.ecccsa.com/ voor meer informatie over het event.

ccma.nl © 2024