Digital Transformation Event 15 juni 2023

Klantcontact, CX en AI experts gaan met elkaar in gesprek over de nieuwste trends in digitale transformatie en hoe je dit kunt toepassen op jouw klantenservice.

Wat is de invloed van AI oplossingen zoals ChatGPT? Welke vaardigheden verliezen wij mensen door gebruik van deze technologieën? Hoe creëer je met Conversational AI uitzonderlijke klantervaringen en persoonlijke selfservice via verschillende kanalen?

Slim routeren naar de juiste oplossing is het antwoord op de toegenomen complexiteit in klantcontact. Maar hoe doe je dat? En welke technologie is daarvoor nodig?

Sprekers

Kunstmatige Intelligentie & CX

Arjan van Hessen
Universiteit Twente

Welke invloed heeft kunstmatige intelligentie zoals ChatGPT op onze klantenservice? Persoonlijk contact is afhankelijk van de context en het gebruik het gebruik van data. Hoe borgen we transparantie en eigen data?

Conversational service & CX

Michiel Gaasterland
CM.com

Conversational AI is meer dan een chatbot en biedt uitzonderlijke klantervaringen en selfservice via verschillende kanalen vanuit de AI Cloud. En dat zo persoonlijk mogelijk. Hoe doe je dit op een efficiënte manier?

De evolutie van Voicebots & CX

Sander Hesselink
Telecats

Slim routeren is het antwoord op de toegenomen complexiteit in klantcontact. Het achterhalen van de klantvraag werkt uitstekend met spraakherkenning. Voicebots worden vaker ingezet voor het routeren en selfservice.

Adoptie AI technologie

Stephen Goldman
Coniche

Hoe is de relatie tussen mens en technologie? Welke vaardigheden verliezen wij door gebruik van technologie? Hoe passen we ons aan in het tijdperk waarin technologie een steeds dominantere rol inneemt?

Programma

14:00 – 14:30: Ontvangst bij Coniche in Amersfoort
14:30 – 15:20: Ronde 1 Digital talk & conversation
15:30 – 16:20: Ronde 2 Digital talk & conversation
16:30 – 17:20: Ronde 3 Digital talk & conversation
17:30 – 18:20: Ronde 4 Digital talk & conversation
18:30 – 19:00: Borrel

Locatie

Coniche
Onze Lieve Vrouw ter Eem
Daam Fockemalaan 22
3818 KG Amersfoort

Het Digital Transformation Event is onderdeel van het CCMA Manager Of The Year traject. Deelname is op basis van uitnodiging door CCMA.

ccma.nl © 2024