Laatste kans CCMA Studiereis

Laatste kans > CCMA Studiereis!

Als afronding van de 'Manager of the Year' verkiezingen organiseert de CCMA samen met Yource een studiereis op 7 en 8 oktober. Ben jij een manager in klantcontact en wil je erbij zijn? Dan kun je je aanmelden door een e-mail te sturen naar manageroftheyear@verenigingccma.nl. Er zijn nog een paar plekken beschikbaar en de deadline voor aanmelden is morgen donderdag 26 augustus. Dus wacht niet langer en meld je aan!

Tijdens deze studiereis zullen we kennis delen over het managen op afstand en via site visits een kijkje in de keuken nemen bij de 4 finalisten van dit jaar; Cynthia Mak (Talpa Network), Barbara de Koning Gans (Vodafone Ziggo), Ramond Leenders (GGDrU) en Gitta Hoeks (Zilveren Kruis). De studiereis blijft door Covid-19 in Nederland en zal met een overnachting zijn in de prachtige stad Groningen. Je gaat met eigen vervoer en we zullen met een groep van maximaal 25 mensen deze journey langs verschillende site-visits maken, inclusief een heerlijk diner en lunch! Alles wordt geregeld qua programma, het enige wat jouw bijdrage zal zijn is dat je inhoudelijk mee kan discussiëren tijdens deze reis met jouw vakgenoten. Dit tegen een betaling van € 300,-.*

*Mocht het door COVID-19 niet door kunnen gaan zullen we met accommodatie e.d. afspraken proberen te maken het te kunnen verschuiven, zodat de studiereis alsnog in een later stadium door kan gaan.

 

Dichterbij succes in klantcontact kom je niet.

© 2021 - COPYRIGHT CCMA • PRIVACY VERKLARING