Bestuur CCMA weer op volle sterkte

 

CCMA heeft een nieuwe voorzitter en bestuursleden.     11 maart 2020.

Na een uitgebreide selectieprocedure droeg het bestuur van de CCMA  Sandra van Maarseveen voor als de nieuwe voorzitter van de vereniging en is ze tijdens de ALV van 11 maart 2020 aangesteld als nieuwe voorzitter.

Na het vertrek van Ingrid Schermer is er gezocht naar een vakvrouw die de CCMA weer nieuwe impulsen kan geven voor de komende jaren. Een bekende in het vak die haar sporen, in verscheidende functies, ruimschoots heeft verdiend. Momenteel is ze werkzaam als Manager Customer Care & Operations bij Eneco.

“Na het inslaan van de nieuwe weg met de CCMA naar gratis lidmaatschap zijn wij op zoek gegaan naar een voorzitter die ervaring heeft met verandermanagement, projectgericht is en verbinden als missie heeft. Wij denken in Sandra de juiste vrouw gevonden te hebben. Niet alleen is ze capabel maar ook nog eens een persoon waar je graag mee samenwerkt. Samen met de nieuwe bestuursleden Atze Broecmans, Maarten Vader en Rob Krijgsman, waarvan 2 winnaars zijn van de Manager of the Year verkiezing, zijn we als bestuur weer klaar om de CCMA als kennisplatform gestalte te geven” aldus Sander Kouwenhoven, algemeen bestuurslid.

“ik heb veel zin in deze functie, om op die manier ook naast mijn ‘normale’ baan meer inhoud te geven aan het mooie vak van klantcontact. Mijn ambities voor de CCMA liggen met name op drie fronten: allereerst om ons netwerk van klantcontact professionals te vergroten en daarnaast om een actiever platform te bieden om kennis uit te wisselen. Op die manier willen we meer in contact komen met onze leden. En natuurlijk gaan we ook dit jaar weer met veel energie aan de slag om mooie events te organiseren!  “

CCMA beroepsvereniging

 

 

Dichterbij succes in klantcontact kom je niet.

© 2021 - COPYRIGHT CCMA • PRIVACY VERKLARING