CCMA Homepage      Event      CCMA Awards

Hoofdsponsor :  

 

ccma awards 2021 kleur 

 

De 'Manager of The Year' verkiezing komt er weer aan! Omdat we dit jaar niet in grote getalen bijeen kunnen komen zal het een beetje anders zijn, en heet daarom:


''Met Afstand de beste Manager Of The Year 2021''!De wereld waarin wij leven en werken lijkt definitief veranderd, zeker ook in de customer contact center branche. Thuiswerken en op afstand je organisatie managen is niet meer weg te denken het komend jaar. Nieuwe dienstverleningsconcepten zijn ontstaan en men wordt getest op flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Veel managers zullen naar verwachting in 2021 een meer hybride strategie kiezen om de klantcontact dienstverlening optimaal in te richten. 

Met dit in ons achterhoofd organiseren wij dit jaar vanuit CCMA en Yource het event ook op een hybride manier. Hierbij zullen we niet zoals andere jaren met zijn allen in een zaal samen komen, maar wordt het een event bestaande uit meerdere mini-events - ofwel hubs - die live in verbinding staan met elkaar en de hoofdstudio waar in 2021 de beste manager of the Year kan worden gekroond. 

Wat kun je verwachten:
- Inspirerende sprekers die vertellen over hoe je het beste een team kan managen van op afstand.
- Een hybride event, waar je vanuit huis meekijkt of waar je als gast wordt uitgenodigd op één van de hubs.
- Online netwerk mogelijkheden in 1 op 1 sessies.

Leuk als je erbij bent!

Dichterbij succes in klantcontact kom je niet.

© 2021 - COPYRIGHT CCMA • PRIVACY VERKLARING