CCMA Homepage      Over CCMA      Bestuur

Bestuur

 

Het CCMA bestuur bestaat uit de volgende bestuursleden:

 

Voorzitter Ingrid Schermer  
Secretaris Vacature  
Penningmeester Agaath van Til  
Algemeen bestuurslid Bart Boere  
     

 

 

Ingrid Schermer

IngridGraag wil ik me voorstellen als nieuwe voorzitter van het CCMA. Mijn naam is Ingrid Schermer-Jannink. Ik ben 43 jaar oud, woon in Wassenaar, ben getrouwd en ik heb 2 dochters van 8 en 10 jaar. Ik tennis fanatiek en loop hard om fit te blijven. Ik houd van gezelligheid en een geintje.

Mijn klantcontact ervaring heb ik opgedaan in de Telecom wereld, in verschillende functies bij KPN en Tele2. Ik heb 4 jaar in Duitsland gewoond en ben sinds 2015 terug in Nederland. Ik ben nu werkzaam bij Exact als Customer Success Manager, waarbij ik verantwoordelijk ben voor het Customer Support van Nederland voor Cloud Solutions. Ik ben trots dat ik voorzitter mag zijn voor het CCMA, samen met de andere bestuursleden, vrienden en leden gaan we er een inspirerende, leerzame tijd van maken. Voor meer info check mijn LinkedIn profiel

Agaath van Til

AgaathIk ben Agaath van Til. Al meer dan twintig jaar heb ik plezier in Customer Service & Sales management functies. Ik ben overtuigd van het onderscheidend vermogen van goede service en wil daar altijd een bijdrage aan leveren. Het was voor mij dus een logische stap om mij als bestuurslid en penningmeester te verbinden aan het CCMA; een prachtig platform dat de ontwikkeling van ons beroep op enthousiaste en inspirerende manier beïnvloedt, volgt en ondersteunt.

Naast mijn professionele bezigheden geniet ik van mijn gezin (echtgenoot, dochter (16) en zoon (15)) en van vrienden, koken, sporten en het lezen van Nederlandse, Engelse en Franse literatuur. Voor meer info check mijn LinkedIn profiel.

 

Bart Boere

bart_webHi, ik ben Bart Boere, Ik woon in Den Haag met mijn vrouw en 3 kinderen. Vorige eeuw heb ik het eerste call center gebouwd voor ING Bank, hierna ben ik via ING Direct en Nationale Nederlanden bij Centraal Beheer terecht gekomen. Hier ben ik verantwoordelijk voor klantcontact: centraalbeheer.nl, telefonie, e-mail, chat, app en chatbot. Klantcontact is het mooiste werkgebied dat er is, deze passie deel ik graag met vakgenoten.

Verder ben ik hard aan het trainen voor de Ironman 70.3 in St. Polten. Voor meer informatie check mijn LinkedIn Profiel.

 

Vacature

Er is een vacature open bij CCMA. Interesse? Kijk hier voor meer informatie.

Dichterbij succes in klantcontact kom je niet.

© 2018 - COPYRIGHT CCMA • DISCLAIMER