Finalisten CCMA Awards bekend!

CCMA AWARDS – Manager of the Year 2018: de 4 finalisten zijn bekend!

De 4 finalisten van de CCMA Awards – Manager of the Year verkiezing 2018 zijn bekend. Na een spannende halve finale, welke plaatsvond bij Plantronics te Hoofddorp, gaan Cécile Engelsma (Rochdale), Eveline Erkelens (Vacanceselect), Ankie Straathof (de Bijenkorf) en Rob Krijgsman (APG) door naar de finale op woensdag 3 oktober bij Fort Altena, te Werkendam!

De halve finale vond ook dit jaar plaats bij Plantronics, één van onze sponsoren, in Hoofddorp. Het thema van de CCMA Awards 2018 is ‘The Story of the Future’ en het programma van de halve finale stond dan ook geheel in het teken van de persoonlijke verhalen van de kandidaten en hun visie op de toekomst van het klantcontact.

De diversiteit van de kandidaten, zowel op branchegebied als op persoonlijk gebied, maakte dat het een inspirerende middag was. Het is mooi om te zien dat de finalisten vanuit hun eigen ervaring het contact center continue optimaliseren en hun visie op de toekomst met ons hebben willen delen”, aldus Ingrid Schermer, bestuursvoorzitter CCMA.

Na alle persoonlijke verhalen was het aan de jury om bekend te maken welke 4 kandidaten er door zijn naar de finale, te weten:

  • Cécile Engelsma – Rochdale
  • Eveline Erkelens – Vacanceselect
  • Ankie Straathof – de Bijenkorf
  • Rob Krijgsman – APG

Juryvoorzitter Bart Boere: “Het was een knallende halve finale met mooie en persoonlijke verhalen. De keuze voor een top 4 was lastig, vooral omdat allen klantcontact echt op de kaart hebben gezet. Ieder op hun manier, maar met veel passie voor zowel de klant als de medewerker. De uiteindelijke vier finalisten maakten op ons de meeste indruk vanwege hun visie en innovatievermogen, realisatiekracht en ambassadeurschap voor het vak. We kijken uit naar de finale!”.

Ter voorbereiding op de halve finale is de jury in diverse samenstellingen bij de tien kandidaten langs geweest tijdens een bedrijfsbezoek. Gedurende het bezoek werd er een eerste indruk opgedaan van de kandidaat, hun werkwijze en hun team. Daarnaast hebben de kandidaten ook een workshop storytelling bijgewoond, welke werd gehouden bij EVOLVE IP, één van onze sponsoren, onder begeleiding van Frederik Melchior. Deze 3 activiteiten hebben uiteindelijk geleid tot de bekendmaking van de finalisten.

De 4 finalisten gaan zich nu opmaken voor de finale, welke plaatsvindt op woensdag 3 oktober bij de unieke locatie ‘Fort Altena’ te Werkendam. Het bijwonen van het CCMA Awards Galadiner is een zeer exclusieve aangelegenheid, daar er plaats is voor 150 gasten, maar ook te volgen via een livestream.

Dichterbij succes in klantcontact kom je niet.

© 2018 - COPYRIGHT CCMA • PRIVACY VERKLARING