CCMA Homepage      Event      CCMA Awards

Hoofdsponsor :  

CCMA Awards - Manager of the Year 2019: Nominatieperiode gaat sluiten! Tot 30 mei 2019 kun je nog nomineren, dus nomineer nu het nog kan!

Welke inspirerende persoonlijkheid treedt een jaar lang in de schijnwerpers en is hét voorbeeld voor de klantcontactsector? De vakjury van de Customer Contact Management Association (CCMA) gaat wederom op zoek de Manager of the Year 2019 en jij kan de Manager of the Year 2019 nu nomineren! 

"The Secret"

Wat zijn de geheimen van de beste contact center managers? Hoe komt het dat zij nu zo succesvol zijn? De vakjury gaat dit jaar de best bewaarde geheimen ontfutselen bij de absolute managementtop van de klantcontact branche. 

ccma19-button-nomineer_1 

Rob Krijgsman (APG) heeft dankzij zijn toekomstvisie op de klantcontactbranche de CCMA Award 2018 in de wacht gesleept. In de video vertelt Rob hoe hij het traject ervaren heeft en wat de Award hem heeft opgeleverd!

Rob Krijgsman - Manager of the Year 2018 (APG)

Rob Krijgsman ziet klantcontact als springplank voor de medewerkers die hij direct en indirect aanstuurt. Hij wil agents laten doorstromen, waardoor klantcontact een deel wordt van het bedrijfs-DNA.  

Dichterbij succes in klantcontact kom je niet.

© 2019 - COPYRIGHT CCMA • PRIVACY VERKLARING